(recept
si oblíbilo 466 návštěvníků)
Tatrankové pracny-lepší jsem nejedla!!!

Potřebné ingredience
3 oříškové tatranky, 1 velká hrst kokosu, 1 hrst mletých vlašských oříšků, 1 lžíce kakaa, 250g hladké mouky, 100g moučkového cukru, 250g másla, 1 vejce, moučkový cukr na obalení
Postup přípravy
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme chvíli v chladu odpočinout. Plníme do formiček, upečeme a horké obalujeme v moučkovém cukru. Jsou opravdu vinikající a jsou hned měkké.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
1921955
(upraveno)
12. 12. 2016, 18:36
Dobrý večer,musí se vymazávat formičky?děkuji a přeji krásné Vánoce


nahlásit

šíma
(upraveno)
12. 12. 2016, 19:50
@1921955
Já je nevymazavala a šly ven krásně.
nahlásit
TattoedArumLily
(upraveno)
24. 11. 2016, 21:14
Prosím na kolik a jakjak dlouho péct? A jak dlouho před Vánocemi děláte? Děkuji
nahlásit
P.A.V.L.A
(upraveno)
23. 12. 2014, 23:49



nahlásit
Martitina
(upraveno)
23. 12. 2014, 22:41
První dojem byl dost rozpačitý
.... ... ale po týdnu na balkoně jsou vynikající
Zařazuji do sbírky jednoduchých a velmi dobrých receptů





nahlásit

bebula1
(upraveno)
12. 12. 2014, 11:27
Včera jsem dělala a dnes ochutnala jsou krásně měkoučké a výborné
.Dnes jdu zadělat druhou dávku jinak by byli hned pryč



nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
18. 12. 2014, 18:12
@bebula1
Jsem moc ráda
, že Vám chutnají
![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)

nahlásit
Kachnifu
(upraveno)
25. 11. 2014, 14:55
Před chvílí jsem dodělala tyto úžasné pracny . Opravdu jsou křehké,ve větších formičkách se trochu lámou,takže jsem dělala jen ořechy a rybky. Jsou opravdu výborné.Dělala jsem bez kakaa. Chlap ani nepozná ten kokos co je uvnitř.


nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
6. 12. 2014, 8:18
@Kachnifu
Jsem moc ráda, že Vám moje pracny chutnají
. Vždy mě to zahřeje u srdíčka
. Přeji Vám krásné prožití vánočních svátku
a hlavně ať jsou v klidu

![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)


nahlásit
EvaPaz
(upraveno)
18. 12. 2013, 19:30
Musím se přidat s pochvalou, jako neůnavný zkoušeč nových receptů jsem předem k úspěchu dost skeptická, zvlášť u těch hned měkkých, ale jsou opravdu výborné, měkké a jiné už dělat nebudu, děkuji !!!
nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
21. 12. 2013, 16:49
@EvaPaz
Děkuji moc za krásnou a milou pochvalu
Jsem moc ráda, že Vám chutnají
Vždy mě to potěší, když někomu chutná.Přeji Vám krásné Vánoce
a šťasný Nový Rok




nahlásit
Jana_74
(upraveno)
16. 12. 2013, 22:40
Moc děkuji za super recept.
. Před chvílí jsem dodělala, jsou opravdu luxusní a z formiček padají samy.
. Mám letos dvoje...jeden mnou ověřený recept odtud http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=119414 a letos jsem se rozhodla ještě pro ty tatrankové. A nelituji
Přeji krásné a pohodové
. Jana









nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
17. 12. 2013, 20:14
@Jana_74
Děkuji moc Jani
I já vám přeji krásné vánoční
svátky a spoustu milých dárečků
pod stromečkem
.




nahlásit
ladaalb
(upraveno)
16. 12. 2013, 9:46
zdravím,dnes chci zkusit váš recept,akorát ořechy už nemám snad to bude ok i bez nich

nahlásit

Helus1
(upraveno)
15. 12. 2013, 13:13
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak dlouho se to peče a na kolik stupnů.Děkuji
nahlásit
marhau
(upraveno)
13. 12. 2013, 10:22





nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
13. 12. 2013, 19:49
@marhau
Děkuji moc Marcelko
Přeji Vám krásné vánoční svátky


nahlásit

berusak1
(upraveno)
8. 12. 2013, 10:20
Tento recept dělám již několik let a jsou opravdu mňamózní
Z fomiček jdou nádherně vyklepnout. Nemusím s nimi házet po celé kuchyni jako u jiných receptů. Díky




nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
9. 12. 2013, 20:40
@berusak1
Děkuji moc Marti
Přeji Vám krásné Vánoce
, hezké svátky
a spoustu dárečků
pod stromečkem









nahlásit
myška1000
(upraveno)
4. 12. 2013, 10:55
Letos udělám na
tak snad půjdou z formiček
máte je moc pěkné



nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
5. 12. 2013, 19:45
@myška1000
Dobrý den Jani, děkuji moc
Nikdy jsem neměla problém, vždy jsem je krásně vyklepla
, jdou opravdu sami
Přeji krásné pečení




nahlásit
Dannylla
(upraveno)
4. 12. 2013, 10:27
Dobrý den, kdy je vhodné pracky upéct? Můžu již nyní nebo raději vyčkat ještě pár dnů? Děkuji

nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
5. 12. 2013, 19:42
@Dannylla
Dobrý den, já je mám již upečené, takže můžete klíďo začít
Přeji krásné pečení

![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)
nahlásit
Dannylla
(upraveno)
10. 12. 2013, 11:10
@Dana Čiperová
Děkuji, jdu na to
nahlásit

PETANEK14
(upraveno)
28. 11. 2013, 14:26
kolik je asi ta hrst ?
tak dvě lžíce?


nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
4. 12. 2013, 8:23
@PETANEK14
Dobrý den, když dáte tři vrchovaté lžíce, tak to bude asi tak akorád.
Když dáte trochu víc, vůbec nic se neděje
Přeji krásné vánoční svátky
![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)


nahlásit

jbanca
(upraveno)
16. 11. 2013, 10:08
říkáte VYNIKAJÍCÍ????

nahlásit
chucky 1111
(upraveno)
10. 11. 2013, 11:49
Jsou výborné,zase letos udělám pěkný den Veronika

nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
16. 11. 2013, 10:06
@chucky 1111
Děkuji moc Verunko
Jsem ráda, že Vám chutnají
Přeji krásné pečení





nahlásit
MIRAKUTO123
(upraveno)
21. 10. 2013, 17:49
DOBRÝ DEN.MUŽU SE ZEPTAT,KTERE TATRANKY PŘESNĚ -JAKO KOLIK GRAMU VAŽÍ A VYROBCE?DĚKUJI!!!
nahlásit

Dana Čiperová
(upraveno)
10. 11. 2013, 9:47
@MIRAKUTO123
Dobrý den, dávám pokaždé jinou značku, podle toho které mám doma. Na tom moc nezáleží
Snad jsem Vám pomohla
Přeji krásné pečení

![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)

nahlásit
kata2103
(upraveno)
21. 10. 2013, 16:10
Líbí se mi,že tady není nějaký levný ztužený tuk,ale máslo.Určitě letos vyzkouším.
nahlásit
Jarmila_P
(upraveno)
10. 11. 2013, 11:15
@kata2103
Záleží ale taky na tom, co dají do Tatranky
nahlásit
laskonka333
(upraveno)
21. 10. 2013, 10:13

nahlásit